Tarta cu piersici si mere

Printeaza

Tarta cu piersici si mere din: foietaj, mere, piersici, galbenusuri, miez de nuca, unt, zahar, scortisoara.

Ingrediente:

  • 1 pachet foietaj
  • 4 mere
  • 4 piersici
  • 2 galbenusuri
  • 100 g miez de nuca
  • 100 g unt
  • 50 g zahar
  • scortisoara

 

Mod de preparare:

Decojim fructele, scoatel cotorul, respectiv samburele si taie felii. Intindem foietajul si il punem intr-o tava unsa cu unt.

Punem din loc in loc cate un cubulet de unt si incepem sa asezam fructele alternativ.

Batem galbenusurile cu zahar si un praf de scortisoara.

Ungem tarta cu ou si presaram miez de nuca. Coacem 30 de minute la foc moderat.

 

Tarta cu piersici si mere

Tarta_cu_piersici_si_mere

Pofta buna!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.