Tarta cu piersici si smochine

Printeaza

Tarta cu piersici si smochine din: faina, iaurt, zahar, oua, smochine, piersici, fulgi de migdale, praf de copt.

Ingrediente:

  • 1 pahar făină de grâu
  • 1 pahar făină de porumb
  • 1 pahar iaurt
  • 1/2 pahar zahăr brun
  • 3 ouă
  • 1 plic praf de copt
  • 6 smochine
  • 4 piersici
  • 50 g fulgi de migdale

 

Mod de preparare:

Tarta cu piersici si smochine: Baţi ouăle cu zahărul, apoi adaugi iaurtul. La final, pui cele două feluri de făină şi praful de copt

Aşezi aluatul intr-o tavă tapetată. Deasupra lui pui fructele feliate şi fulgii de migdale.

Coci tarta 45-50 de minute în cuptorul încins, în prealabil.

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.