Tarta cu ceapa caramelizata si praz din: ceapa, praz, unt, ulei, otet, oua, smantana, cascaval, sare, piper. Ingrediente: 4 cepe roşii 4 fire de praz 75 g unt 3 linguri ulei de măsline 2 linguri oţet de vin roşu sare piper 500 g aluat 2 oua 200 ml smântână nefermentată 100 g caşcaval 100 g […]
Tarta cu ciuperci si praz din: faina, oua, ulei, otet, sare, praz, ciuperci, piper, smantana, cascaval, ulei. Ingrediente: Pentru aluat: 500 g făină 1 ou 100 ml ulei 2 linguriţe oţet 1 praf de sare 3-4 linguri apă călduţă Pentru umplutură: 1-2 fire praz 400 g ciuperci sare piper 200 g smântână 4 ouă 100 g […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.