Tarta rapida

Printeaza

Tarta rapida din: faina, ulei, ou, sare, apa, telemea, cascaval, ciuperci, smantana, patrunjel.

 

Ingrediente:

aluat:

  • 300 g făină
  • 100 ml ulei
  • un ou
  • o linguriţă sare
  • 4 linguri apă rece

umplutură:

  • 350 g telemea
  • 50 g caşcaval
  • 10 ciuperci mici
  • 100 ml smântână de gătit
  • o legătură pătrunjel

 

Mod de preparare:

Pentru aluat, se amestecă bine toate ingredientele, se frământă aluatul obţinut 2-3 minute, apoi se pune la rece, 30 de minute.

Aluatul se întinde pe masa de lucru şi se transferă apoi în tava de copt tapetată cu hârtie.

pun ciupercile tăiate felii sau întregi şi pătrunjelul spălat şi tăiat mărunt, apoi brânza tăiată cubuleţe.

toarnă smântână, se rade caşcavalul şi se lasă la cuptor pentru 30 de minute.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Curry cu Tempeh și Legume

Rețeta Vegană. Această rețetă combină proteinele din tempeh cu varietatea de legume proaspete, toate îmbibate într-un sos de curry bogat și aromat. Pregătirea ingredientelor: 15 minute Gătirea tempeh-ului și legumelor: 15 minute Prepararea sosului de curry: 10 minute Total: Aproximativ 40 minute Ingrediente: Tempeh – 250 g: Tempeh-ul este […]

Cocktail Elderflower Gin Fizz

este o bautura rafinata, perfecta pentru a te racori in zilele calduroase de vara sau pentru a impresiona oaspetii la orice eveniment. Cocktail Elderflower Gin Fizz Acest cocktail combina aroma delicata a florilor de soc cu prospetimea lamailor si efervescenta apei tonice, creand o explozie de arome care iti va […]

 

 

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.