Tarta cu rosii si oregano din: aluat, rosii, telemea, oregano, sare, piper, pesmet. Ingrediente: 1 foaie aluat foietaj 300 g roşii cherry 150 g cremă de brânza 100 g telemea 1/2 linguriţă oregano uscat 1 lingură pesmet sare piper pătrunjel Mod de preparare: Intinde bine foaia de aluat, pune-o într-o formă de tartă, înţeap-o […]
Tarta cu rosii si busuioc din: rosii, oua, smantana, cascaval, busuioc. Ingrediente: rosii busuioc 2 ouă piper cimbru 50 ml smântână 100 g caşcaval Mod de preparare: Pe o foaie de aluat de foietaj se aşază frunze de busuioc din loc în loc; se acoperă cu a doua foaie şi se transferă în tavă. […]
Tarta cu rosii cherry din: faina, unt, cascaval, boia, lapte, conopida, praz, broccoli, ciuperci, rosii. Ingrediente: Aluat: 600 g făină 300 g unt 3 linguri apă rece Sos: 50 g unt 50 g caşcaval 50 g făină 1 lingură boia 1 l lapte Umplutură: conopidă praz broccoli roşii cherry ciuperci dovleac mărar Mod de […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.