Tarta cu rosii si gorgonzola din: faina, malai, unt, ou, gorgonzola, cedar, rosii, busuioc, sare, piper. Ingrediente: Pentru blat: 225 g făină 120 g mălai 1/2 linguriţă sare 1 linguriţă piper 10 linguri unt moale 1 ou bătut Pentru toppinguri: 2 linguri unt 1 ceapă franţuzească tăiată felii cimbru proaspăt tocate (6 fire) 225 g […]
Tarta cu rosii branza si oregano
PrinteazaTarta cu rosii branza si oregano din: aluat foitaj congelat, rosii congelate, oua, suc de rosii, branza de capra, oregano, faina.
Ingrediente:
- o bucată aluat foitaj congelat
- 8-10 roşii congelate
- 2 ouă
- 150 ml suc roşii
- 200 g brânză de capră
- puţin oregano
- o lingură făină
Mod de preparare:
Aluatul decongelat se întinde pe masa presărată cu puţină făină şi apoi se transferă în tava de copt.
Se găureşte baza cu dinţii unei furculiţe din loc în loc. Se întinde peste aluat sucul de roşii şi se presară cu oregano.
Brânza dată pe râzătoare se amestecă cu ouăle bătute.
Se pune peste sucul de roşii şi apoi se adaugă roşiile întregi. Se dă la cuptor pentru 25 de minute. Se scoate şi se decorează cu crenguţe de oregano.
Tarta cu rosii branza si oregano
Pofta buna!
poate iti place si:
Tarta cu rosii si gorgonzola
Tarta cu rosii si busuioc
Tarta cu rosii si busuioc din: rosii, oua, smantana, cascaval, busuioc. Ingrediente: rosii busuioc 2 ouă piper cimbru 50 ml smântână 100 g caşcaval Mod de preparare: Pe o foaie de aluat de foietaj se aşază frunze de busuioc din loc în loc; se acoperă cu a doua foaie şi se transferă în tavă. […]
Pofta buna!