Tarta sarata cu rosii si branza

Printeaza

Tarta sarata cu rosii si branza din: faina, drojdie uscata, apa, ulei de masline, sare, rosii cherry, branza, verdeata.

Ingrediente:Tarta_sarata_cu_rosii_si_branza

pentru aluat:

  • 500 g faina
  • 25 g drojdie uscata
  • 350 ml apa calduta
  • 20 ml ulei de masline
  • sare

pentru umplutura:

  • 250 g rosii cherry
  • 250 g branza
  • verdeata

 

Mod de preparare:

Pentru aluat, se amestecă făina cu drojdia şi sarea. Se face un gol, se pun uleiul şi apa şi se frământă.

Se lasă aluatul la crescut 60 de minute. Se opreşte o bilă de aluat de mărimea unei portocale, iar restul se întinde şi se transferă în tava de copt.

Se acoperă aluatul cu roşii tăiate felii, se pun spanac, rucola sau orice altă verdeaţă, după gust, şi se presară brânza.

Din aluatul oprit se face un grilaj deasupra. Se coace tarta 30 de minute.

Tarta sarata cu rosii si branza

Tarta_sarata_cu_rosii_si_branza

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.