Tarta cu ciocolata si cacao din: unt, faina, zahar, apa, sare. Ingrediente: Pentru aluat: 100 g unt 1 pahar cu făină 2 linguri cu zahăr 2 linguri cu apă rece 1 praf de sare Pentru crema: 500 ml frişcă lichidă 300 g ciocolată de menaj 2-3 linguri de cacao 2 gălbenuşuri 1/2 linguriţă cu piper […]
Tarta savuroasa cu ceapa si cimbru
PrinteazaTarta savuroasa cu ceapa si cimbru din: aluat, ulei, ceapa, cimbru, otet de mere, patrunjel, branza, oua si lapte.
Ingrediente:
- 230 g aluat fraged gata preparat
- 2 linguri ulei
- 4 cepe
- 2 lingurite cimbru
- 1 lingura otet de mere
- 2 linguri patrunjel tocat
- 250 g branza
- 3 oua
- 4 linguri lapte
Mod de preparare:
Preincalzeste cuptorul la 6/200°C. Tapeteaza cu hartie pergament o tava de copt, apoi coace in orb 230 g aluat fraged gata preparat.
Coace 15 min, scoate fasolea si coace inca 5 min. Scoate aluatul si redu flacara la 4/180°C.
Pune intr-o cratita 2 linguri ulei, 4 cepe, taiate sferturi, 2 lingurite cimbru si 1 lingura otet de mere si fierbe 25 min.
Pune totul apoi in tava, cu 2 linguri patrunjel tocat si 250 g branza, maruntita.Bate 3 oua cu 4 linguri lapte.
Toarna peste si coace 35-40 min.
Tarta savuroasa cu ceapa si cimbru
Pofta buna!
Tarta cu cartofi si marar din: faina, unt, sare, ou, cartofi, ceapa, marar, sare, piper. Ingrediente: 200 g făină 100 g unt 1 praf sare 1 ou 1 gălbenuş 1 ou bătut, pentru uns Pentru umplutură: 3-4 cartofi 1 ceapă 1 legătură mărar sare piper Mod de preparare: Tai untul rece cubuleţe şi îl amesteci […]
Tarta de dovleac cu parmezan din: dovleac, boia de ardei, smantana, parmezan, unt si sare. Ingrediente: 1 kg dovleac boia de ardei 1 pahar cu smântână 150 g parmezan ras unt sare Mod de preparare: Indepărtaţi seminţele şi coaja bucăţii de dovleac şi coaceţi în tavă la cuptorul fierbinte. Când este gata, pasaţi-l într-un […]
Pofta buna!
Bun, bun