Tarta savuroasa cu ceapa si cimbru

Printeaza

Tarta savuroasa cu ceapa si cimbru din: aluat, ulei, ceapa, cimbru, otet de mere, patrunjel, branza, oua si lapte.

 

Ingrediente:

  • 230 g aluat fraged gata preparat
  • 2 linguri ulei
  • 4 cepe
  • 2 lingurite cimbru
  • 1 lingura otet de mere
  • 2 linguri patrunjel tocat
  • 250 g branza
  • 3 oua
  • 4 linguri lapte

 

Mod de preparare:

Preincalzeste cuptorul la 6/200°C. Tapeteaza cu hartie pergament o tava de copt, apoi coace in orb 230 g aluat fraged gata preparat.

Coace 15 min, scoate fasolea si coace inca 5 min. Scoate aluatul si redu flacara la 4/180°C.

Pune intr-o cratita 2 linguri ulei, 4 cepe, taiate sferturi, 2 lingurite cimbru si 1 lingura otet de mere si fierbe 25 min.

Pune totul apoi in tava, cu 2 linguri patrunjel tocat si 250 g branza, maruntita.Bate 3 oua cu 4 linguri lapte.

Toarna peste si coace 35-40 min.

 

Tarta savuroasa cu ceapa si cimbru

Pofta buna!

 

 

 

Tarta cu ciocolata si cacao

Tarta cu ciocolata si cacao din: unt, faina, zahar, apa, sare. Ingrediente: Pentru aluat: 100 g unt 1 pahar cu făină 2 linguri cu zahăr 2 linguri cu apă rece 1 praf de sare Pentru crema: 500 ml frişcă lichidă 300 g ciocolată de menaj 2-3 linguri de cacao 2 gălbenuşuri 1/2 linguriţă cu piper […]

Tarta cu cartofi si marar

Tarta cu cartofi si marar din: faina, unt, sare, ou, cartofi, ceapa, marar, sare, piper. Ingrediente: 200 g făină 100 g unt 1 praf sare 1 ou 1 gălbenuş 1 ou bătut, pentru uns Pentru umplutură: 3-4 cartofi 1 ceapă 1 legătură mărar sare piper   Mod de preparare: Tai untul rece cubuleţe şi îl amesteci […]

Tarta de dovleac cu parmezan

Tarta de dovleac cu parmezan din: dovleac, boia de ardei, smantana, parmezan, unt si sare. Ingrediente: 1 kg dovleac boia de ardei 1 pahar cu smântână 150 g parmezan ras unt sare   Mod de preparare: Indepărtaţi seminţele şi coaja bucăţii de dovleac şi coaceţi în tavă la cuptorul fierbinte. Când este gata, pasaţi-l într-un […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

1 comentariu

  1. Bun, bun

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.