Tarta cu somon si spanac din: aluat foitaj, somon, spanac, smantana, lapte, cascaval, oua, unt, sare, piper. Ingrediente: un aluat de foitaj 200 g somon proaspăt 350 g spanac 250 ml smântână de gătit 250 ml lapte 125 g brânză sau caşcaval 3 ouă 25 g unt sare piper Mod de preparare: Spanacul bine […]
Tarta cu spanac proaspat din: spanac, branza, smantana, oua, unt, sare, piper. Ingrediente: un aluat foitaj 500 spanac proaspăt 250 g brânză de vaci 150 ml smântână 2 ouă 25 g unt sare piper Mod de preparare: Spanacul bine spălat se taie mărunt şi se pune la călit în unt. Brânza de vaci se […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.