Tarta cu spanac, oua si cascaval
PrinteazaTarta cu spanac, oua si cascaval din: aluat, spanac, rosie, oua, cascaval.
- un pachet aluat foitaj
- un kg spanac proaspat
- o rosie mare
- 2 oua
- 50 g cascaval
Mod de preparare:
Aluatul se întinde cu sucitorul şi se aşază într-o formă de copt. Se taie marginile, care se adună într-o bilă din care se întind mai multe suluri. Spanacul curăţat se opăreşte în apă timp de 5 minute, se scurge şi se toacă.
Se pune spanacul pe toată suprafaţa tartei şi, din sulurile de aluat, se aşază un grilaj care va delimita viitoarele porţii.
Se bat ouăle, se amestecă cu caşcavalul şi se toarnă pe toată suprafaţa tartei. Se pune câte o felie de roşie şi se dă la cuptor pentru 35 de minute.
Tarta cu spanac, oua si cascaval
Pofta buna!