Tarta cu spanac si ricotta

Printeaza

Tarta cu spanac si ricotta din: spanac, oua, ricotta, parmezan, piper.

Ingrediente:Tarta cu spanac si ricotta

  • 300 g spanac
  • 450 g brânză ricotta
  • 2 ouă
  • 2 linguri cu parmezan ras
  • piper

 

 

Mod de preparare:

Separă în două castroane distincte gălbenuşurile de albuşuri. Pe cele din urmă bate-le spumă. Amestecă gălbenuşurile cu brânzica ricotta, cu spanacul tocat şi cu parmezanul.

Incorporează norişorii de albuş în mixul rezultat. Toarnă totul într-un vas yena şi dă-l la cuptor pentru 30 de minute. Condimentează cu piper.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.