Tartă cu spanac

Printeaza

O reteta gustoasa de tarta cu spanac, telemea, branza de capra, smantana, oua, ghimbir, cascaval, faina, margarina, praf de copt, sare.

Ingrediente:Tartă cu spanac

  • 300 g spanac
  • 250 g telemea
  • 100 g brânză de capră
  • 150 g smântână
  • 2 ouă
  • 1 linguriţă cu ghimbir proaspăt ras
  • 50 g caşcaval

Ingrediente aluat:

  • 350 g făină
  • 3 linguri cu smântână
  • 50 g margarină
  • 1 pliculeţ cu praf de copt
  • 1 ou
  • 1 linguriţă cu sare

Mod de preparare:

Intr-un castron, frământă făina cu praful de copt, oul, smântână, margarina topită şi răcită şi sarea.

Separat, zdrobeşte brânzeturile cu furculiţa, amestecă-le cu smân­tână şi ouăle bătute. La final, încorporează spanacul opărit separat şi scurs şi întinde aluatul într-o formă de tartă.

Toarnă amestecul de brânzeturi şi pre­sară deasupra caşcavalul ras. Lasă la cuptor, la foc moderat, 40 de minute.

Tartă cu spanac

Tartă cu spanac

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.