Tarta cu sparanghel si ceapa verde
PrinteazaO reteta de tarta cu sparanghel si ceapa verde din: foitaj, sparanghel, ceapa verde, branza, oua, smantana, sare si piper.
- 1 bucata foitaj
- 1 legatura sparanghel
- 1 legatura ceapa verde
- 1 bucata branza indulcita
- 2 oua
- 1 ceasca cu smantana
- sare
- piper
Mod de preparare:
Coci foitajul pe jumătate în tavă, la foc iute. între timp, opăreşti sparanghelul în apă clocotită, puţin sărată. Aşezi bucăţile de sparanghel pe foitaj, puţin oblic. Alternezi cu frunze de ceapă verde. împărţi brânza peste tot pe tartă.
Faci apoi o compoziţie spumoasă din ouă bătute cu puţină sare şi amestecată cu smântână, apoi o nivelezi peste legume. Dai la copt. Tarta de sparanghel se serveşte cu dressing de muştar de Dijon.
Tarta cu sparanghel si ceapa verde
Pofta buna!