Tarta cu sparanghel si ceapa verde

Printeaza

O reteta de tarta cu sparanghel si ceapa verde din: foitaj, sparanghel, ceapa verde, branza, oua, smantana, sare si piper.

Ingrediente:Tarta cu sparanghel si ceapa verde

  • 1 bucata foitaj
  • 1 legatura sparanghel
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1 bucata branza indulcita
  • 2 oua
  • 1 ceasca cu smantana
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Coci foitajul pe jumătate în tavă, la foc iute. între timp, opăreşti sparanghelul în apă clocotită, puţin sărată. Aşezi bucăţile de sparanghel pe foitaj, puţin oblic. Alternezi cu frunze de ceapă ver­de. împărţi brânza peste tot pe tartă.

Faci apoi o compoziţie spumoasă din ouă bătute cu puţină sare şi amestecată cu smântână, apoi o nivelezi peste legume. Dai la copt. Tarta de sparanghel se serveşte cu dressing de muştar de Dijon.

Tarta cu sparanghel si ceapa verde

Tarta cu sparanghel si ceapa verde

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.