Tarta cu struguri si branza de vaci

Printeaza

Tarta cu struguri si branza de vaci din: faina, oua, branza, sare, branza cu mucegai, struguri, miere.

Ingrediente:Tarta cu struguri si branza de vaci

Pentru aluat:

  • 210 g făină
  • un albus
  • 5 linguri brânză de vaci
  • un praf sare

Pentru umplutură:

  • 100 g brânză cu mucegai albastru
  • un ciorchine de struguri
  • o lingură miere

 

Mod de preparare:

Pentru aluat se frământă toate ingredi entele.

Se adună aluatul într-o bilă si se lasă să se odihnească 30 de minute.

Se întinde aluatul, se transferă în tava mare de copt, tapetată cu hârtie, se unge cu miere, lăsând o margine de 3-4 cm.

Se aşază boabele de struguri, se presară brânza fărâmitată, se întoarce spre interior marginea lăsată liberă şi se coace 30 de minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.