Tarta cu struguri si branza
PrinteazaTarta cu struguri si branza din: faina, unt, apa, sare, struguri, branza de vaci, miere.
Ingrediente:
Pentru aluat:
- 150 g făină
- 75 g unt
- 50 ml apa
- un praf sare
Pentru umplutură:
- 250 g struguri
- 200 g branza dulce de vaci
- 2 linguri miere
Mod de preparare:
Pentru aluat, făina se amestecă bine cu untul si sarea si, după ce s-a obtinut un aluat nisipos, se adaugă apa.
Se amestecă bine, se frământă usor si se întinde o foaie subtire care se asază în tava mare de aragaz usor unsă.
Se unge cu miere si se asază boabele de struguri, tăiate dacă sunt prea mari.
Se pliază marginile foii pe cât posibil pentru a obtine o plăcintă rotundă, se presară brânza si se lasă la cuptor pentru 20 de minute.
Tarta cu struguri si branza
Pofta buna!