Tarta cu spanac si sunca din: faina, unt, smantana, sunca, ulei, usturoi, ceapa, oua, cascaval, sare, piper. Ingrediente: Aluatul de tartă 300 g făină 200 g unt 1 gălbenuş 2 linguri smântână sare Umplutură: 200 g şunculiţă ţărănească 1 lingură ulei 1 legătură ceapă verde 2 căţei de usturoi 250 g spanac proaspăt 6 ouă […]
Tarta cu sunca, bacon si cascaval
PrinteazaTarta cu sunca, bacon si cascaval din: aluat de foitaj, bacon afumat, şuncă, caşcaval, oua, smantana, sare, piper.
Ingrediente:
- un pachet aluat de foitaj
- 200 g bacon afumat
- 150 g şuncă
- 50 g caşcaval
- 4 ouă
- 400 ml smântână
- sare
- piper
Mod de preparare:
Aluatul se întinde cu sucitorul, se transferă în forma de copt şi se dă la rece.
Baconul se fierbe un minut în apă clocotită, se scurge si apoi se prăjeşte 5 minute într-o tigaie antiaderentă.
Se scoate pe şervetele absorbante.
Ouăle se bat cu smântână, sare şi piper, în care se adaugă şunca tăiată cubuleţe şi baconul.
Se toarnă în forma de copt şi se presară caşcavalul ras. Se lasă la cuptor 40 de minute.
Tarta cu sunca, bacon si cascaval
Pofta buna!
poate iti place si:
Tarta cu spanac si sunca
Tarta cu sunca si ceapa verde
Tarta cu sunca si ceapa verde din: faina, unt, oua, sare, sunca, ceapa, smantana, sare, piper. Ingrediente: Pentru aluat: 300 g făină 150 g unt un gălbenuş • 4 linguri apă rece 1/2 linguriţă sare Pentru umplutură: 2 legături ceapă verde un ou 200 ml smântână 250 g şuncă sare piper Pentru garnitură: 4 ouă […]
Tarta cu sunca, cascaval si dovlecei
Tarta cu sunca, cascaval si dovlecei din: foitaj, oua, lapte, sunca, dovlecel, cascaval, unt, sare, piper. Ingrediente: 1 pachet aluat foitaj 2 ouă 250 ml lapte 200 g suncă 1 dovlecel mediu 50 g cascaval 10 g unt sare piper Mod de preparare: O formă rotundă de copt se unge cu unt si se […]
Pofta buna!