Tarta cu mazare, branza si sunca din: aluat foitaj, mazăre curăţată, ardei gras, brânză de vaci, şuncă, oua, smântână de gătit, sare, piper. Poate iti place si: Tarta cu crema de smantana Tarta cu prune uscate si caramel Tarta cu peste si ciuperci Ingrediente: 1 pachet aluat foitaj 300 g mazăre curăţată 1 ardei gras 200 g brânză de vaci 150 g şuncă […]
Tarta cu gulii, branza si sunca din: unt, ceapă, frunzuliţe de cimbru, şuncă de Praga, gulii, brânză cedar, mozzarella, sare, piper. Ingrediente: 85 g unt 1 ceapă 1 lingură frunzuliţe de cimbru 5 felii şuncă de Praga 1,5 kg gulii tăiate felii subţiri 70 g brânză cedar rasă 125 g mozzarella bine scursă sare piper Mod de preparare: Se încinge cuptorul […]
Tarta cu sparanghel si sunca din: sparanghel alb sau verde, sare, sunca, aluat de foi refrigerat, faina, caşcaval Emmentaler, boabe de piper. Ingrediente: 500 g sparanghel alb sau verde sare 100 g şuncă 400 g aluat de foi refrigerat făină pentru tapetat planşeta 300 g caşcaval Emmentaler 1 linguriţă boabe de piper pisate Mod de preparare: Se curăţă […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.