Ciorbă Ciocăneșteană cu Păstrăv Afumat și Hribi din: pastrav afumat, hribi, morcov, radacina de patrunjel, ceapa, cartofi, smantana, sare, piper, verdeata. Descoperă rețeta noastră exclusivă de Ciorbă Ciocăneșteană cu Păstrăv Afumat și Hribi, o combinație perfectă între savoarea tradițională românească și rafinamentul ingredientelor gourmet. Ușor de pregătit, această ciorbă este un festin pentru simțuri.” […]
Tarta cu sunca, cascaval si dovlecei
PrinteazaTarta cu sunca, cascaval si dovlecei din: foitaj, oua, lapte, sunca, dovlecel, cascaval, unt, sare, piper.
Ingrediente:
- 1 pachet aluat foitaj
- 2 ouă
- 250 ml lapte
- 200 g suncă
- 1 dovlecel mediu
- 50 g cascaval
- 10 g unt
- sare
- piper
Mod de preparare:
Tarta cu sunca, cascaval si dovlecei: O formă rotundă de copt se unge cu unt si se asază aluatul de foitaj, inclusiv pe marginile tavii. taie aluatul care le depăseste si se înteapă tarta cu furculita.
Se taie cuburi mici de sunca şi felii subtiri dovlecelul si se pun în formă. Se bat ouăle foarte bine, se adaugă laptele, sare si piper si se toarnă peste şuncă şi dovlecei.
presară cascavalul si se lasă aproximativ 30 de minute la cuptor.
Pofta buna!
Salată de Boeuf Tradițională din: carne de vita, cartofi, morcovi, mazare, castraveti, maioneza, sare, piper. Descoperă secretul celei mai gustoase salate de boeuf! Rețetă tradițională, completată cu detalii nutriționale. Ideala pentru mese festive sau prânzuri sățioase. Ingrediente: 500g carne de vită 4 cartofi medii 3 morcovi 200g mazăre conservată 2-3 castraveți murați 200g maioneză Sare, […]