Tarta cu sunca, cascaval si dovlecei

Printeaza

Tarta cu sunca, cascaval si dovlecei din: foitaj, oua, lapte, sunca, dovlecel, cascaval, unt, sare, piper.

Ingrediente:

  • 1 pachet aluat foitaj
  • 2 ouă
  • 250 ml lapte
  • 200 g suncă
  • 1 dovlecel mediu
  • 50 g cascaval
  • 10 g unt
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Tarta cu sunca, cascaval si dovlecei: O formă rotundă de copt se unge cu unt si se asază aluatul de foitaj, inclusiv pe marginile tavii. taie aluatul care le depăseste si se înteapă tarta cu furculita.

Se taie cuburi mici de sunca şi felii subtiri dovlecelul si se pun în formă. Se bat ouăle foarte bine, se adaugă laptele, sare si piper si se toarnă peste şuncă şi dovlecei.

presară cascavalul si se lasă aproximativ 30 de minute la cuptor.

 

Pofta buna!

 

 

 

Ciorbă Ciocăneșteană cu Păstrăv Afumat și Hribi

Ciorbă Ciocăneșteană cu Păstrăv Afumat și Hribi din: pastrav afumat, hribi, morcov, radacina de patrunjel, ceapa, cartofi, smantana, sare, piper, verdeata. Descoperă rețeta noastră exclusivă de Ciorbă Ciocăneșteană cu Păstrăv Afumat și Hribi, o combinație perfectă între savoarea tradițională românească și rafinamentul ingredientelor gourmet. Ușor de pregătit, această ciorbă este un festin pentru simțuri.”   […]

Salată de Boeuf Tradițională

Salată de Boeuf Tradițională din: carne de vita, cartofi, morcovi, mazare, castraveti, maioneza, sare, piper. Descoperă secretul celei mai gustoase salate de boeuf! Rețetă tradițională, completată cu detalii nutriționale. Ideala pentru mese festive sau prânzuri sățioase. Ingrediente: 500g carne de vită 4 cartofi medii 3 morcovi 200g mazăre conservată 2-3 castraveți murați 200g maioneză Sare, […]

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.