Tarta cu spanac si sunca din: faina, unt, smantana, sunca, ulei, usturoi, ceapa, oua, cascaval, sare, piper. Ingrediente: Aluatul de tartă 300 g făină 200 g unt 1 gălbenuş 2 linguri smântână sare Umplutură: 200 g şunculiţă ţărănească 1 lingură ulei 1 legătură ceapă verde 2 căţei de usturoi 250 g spanac proaspăt 6 ouă […]
Tarta cu sunca si castraveti murati
PrinteazaTarta cu sunca si castraveti murati din: faina, margarina, ou, apa, sare.
- 250 g făină
- 125 g margarină
- 1 ou
- 2 linguri apă
- sare
Ingrediente umplutură :
- 150 g şuncă afumată
- 50 g făină
- 250 ml lapte
- 2 linguri smântână
- 3 ouă
- 2 castraveciori muraţi
- 170 g caşcaval
Mod de preparare:
Amesteci făina cu margarina, oul, apa caldă şi un praf de sare până obţii un aluat elastic.
Il întinzi într-o formă de tartă, îl înţepi cu furculiţa şi-l dai la cuptor pentru 10 minute.
In acest timp, prepari umplutura: desfaci făina în lapte, adaugi smântână, ouăle, castraveţii tăiaţi mărunt, şunca şi 70 g caşcaval tocate.
După ce s-a copt puţin aluatul aşezi umplutura pregătită, razi caşcavalul rămas şi dai totul la cuptor pentru 30 de minute, la foc potrivit.
Pofta buna!
Poate te intereseaza si:
Tarta cu sunca si ceapa verde
Tarta cu sunca si ceapa verde din: faina, unt, oua, sare, sunca, ceapa, smantana, sare, piper. Ingrediente: Pentru aluat: 300 g făină 150 g unt un gălbenuş • 4 linguri apă rece 1/2 linguriţă sare Pentru umplutură: 2 legături ceapă verde un ou 200 ml smântână 250 g şuncă sare piper Pentru garnitură: 4 ouă […]
Tarta cu mazare, branza si sunca
Tarta cu mazare, branza si sunca din: aluat foitaj, mazăre curăţată, ardei gras, brânză de vaci, şuncă, oua, smântână de gătit, sare, piper. Poate iti place si: Tarta cu crema de smantana Tarta cu prune uscate si caramel Tarta cu peste si ciuperci Ingrediente: 1 pachet aluat foitaj 300 g mazăre curăţată 1 ardei gras 200 g brânză de vaci 150 g şuncă […]
Tarta cu sunca, smantana si susan
Tarta cu sunca, smantana si susan din: faina, drojdie proaspata, iaurt, oua, sare, zahar, apa calduta, smântână, mărar verde, suncă, cascaval, piper, seminţe de susan şi in. Ingrediente pentru aluat: 300 g faina 15 g drojdie proaspătă 100 ml iaurt 1 ou un praf de sare 1 linguriţă zahăr 100 ml apă călduţă Ingrediente pentru umplutur
Pofta buna!