Tartar de căpşuni, mentă şi lime

Printeaza

O reteta de tarta de capsuni, menta si lime din: capsuni, lime, zahar brun si frunze de menta.

Ingrediente:Tartar de căpşuni, mentă şi lime

  • 10 capsuni
  • 2 lime
  • 2 linguri zahar brun
  • 5-6 frunze de menta

 

Mod de preparare:

Spală căpşunile foarte bine sub jet de apă rece şi curăţă-le de codiţe. Usucă-le cu hârtie absorbantă şi taie-le cubuleţe mici cu un cuţit cu lama subţire şi foarte bine ascuţită.

Spală cele două lime şi curăţă-le cu un cuţit econom, îndepărtează partea albă care a mai rămas eventual şi toacă mărunt coaja. Stoarce o lime şi toarnă zeama peste căpşuni. Adaugă şi coaja tocat.

Presară zahărul brun şi aromatizează cu frun­zele de mentă tăiate fâşiuţe foarte subţiri. Amestecă foarte uşor toate ingredientele şi lasă-le să se marineze cel puţin 20 de minute.

Serveşte acest tartar cu îngheţată, umple cu el tarte cu cremă sau amestecă-l cu iaurt.

Tartar de căpşuni, mentă şi lime

Tartar de căpşuni, mentă şi lime

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.