Tartar de rata
PrinteazaTartar de rata din: piept de rata, ulei, hasme, castraveciori, arpagic, otet, piper, sare, creson.
- 2 haşme
- 3 castraveciori
- 10 căpăţâni de arpagic
- 2 piepturi de raţă
- 3 linguri de ulei de măsline
- 1/2 linguriţă de piper negru măcinat
- o lingură de oţet balsamic
- 1 gălbenuş de ou (optional)
- o salată de creson
- pătrunjel tocat
- sare
Mod de preparare:
Decojiţi şi tăiaţi mărunt cepele. Tocaţi mărunt castraveciorii şi arpagicul. Indepărtaţi pielea de pe pieptul de raţă, precum şi orice urmă de grăsime, păstrând doar carnea, pe care o tăiaţi în bucăţele.
Intr-o salatieră, amestecaţi uleiul de măsline, haşmele, castraveciorii, arpagicul, piperul negru, sarea, oţetul balsamic şi gălbenuşul de ou. Bateţi cu un tel. Adăugaţi pieptul de raţă si amestecaţi.
Puneţi la frigider cel puţin o oră.
Pentru a servi, puneţi preparatul în centrul farfuriei şi înconjuraţi cu creson. Decoraţi deasupra cu pătrunjel şi adăugaţi un strop de vinegretă (ulei de măsline şi oţet balsamic) peste salată.
Pofta buna!
Incoming search terms:
- https://www restaurantedelux ro/tartar-de-rata html