Tartar de somon cu capere si castravete

Printeaza

Tartar de somon cu capere si castravete din: somon, capere, lamaie, castravete, ulei de masline, ceapa verde, icre de păstrăv, ouă de prepeliţă, sare, piper.

Tartar_de_somon_cu_capere_si_castravete

Ingrediente:

  • 200 g somon
  • 1 mână capere
  • 1 lămâie
  • 1 castravete
  • ulei de măsline
  • câteva fire de ceapă verde
  • 1 linguriţă icre de păstrăv
  • 3-4 ouă de prepeliţă
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Tai somonul în bucăţele foarte mici şi îl amesteci cu castravetele, ceapa verde şi caperele tăiate foarte fin. Asezonezi cu sare, piper şi zeamă de lămâie.

Pui la fiert ouăle de prepfeliţă, timp de 30 de secunde. După ce au dat în clocot, le scoţi şi le pui în apă rece, le cureţi, apoi le tai în două.

Iei o farfurie, pui tartarul de somon, iar deasupra aşezi 1/2 ou de prepeliţă şi câteva icre de păstrăv. Picuri ulei de măsline, pentru un plus de strălucire.

Tartar de somon cu capere si castravete

Tartar_de_somon_cu_capere_si_castravete

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.