Tartar de somon cu sparanghel si rucola

Printeaza

Tartar de somon cu sparanghel si rucola din: sparanghel, lamaie, somon afumat, ulei de masline, frunze de rucola, piper.

Ingrediente:Tartar_de_somon_cu_sparanghel_si_rucola

  • 4 fire sparanghel
  • 1 lamaie
  • 400 g somon afumat
  • ulei de masline
  • frunze de rucola
  • piper

 

Mod de preparare:

Punem la fiert 1/2 l de apă cu sare. Când clocoteşte, punem firele de sparanghel. Le fierbem 5 minute şi le scoatem pe o strecurătoare. Tocăm mărunt somonul. îl punem într-un bol, adăugăm sucul de lămâie, piper şi o lingură de ulei de măsline. Amestecăm bine.

Montăm somonul pe două farfurii. Punem jumătate din cantitatea de somon pe fiecare farfurie şi modelăm cu mâna. Deasupra punem frunze de rucola şi fire de sparanghel tăiate pe jumătate. Stropim totul cu suc de lămâie şi păstrăm la rece până în momentul servirii.

Tartar de somon cu sparanghel si rucola

Tartar_de_somon_cu_sparanghel_si_rucola

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.