Tartar de peşte cu portocală

Printeaza

O reteta delicioasa de tartar de peste cu portocala din: peste spada, portocale, feniculi, lamaie, piper rosu, marar, ulei extravirgin de masline, sare si piper negru.

Ingrediente:Tartar de peşte cu portocală

  • 700 g peşte-spadă
  • 2 portocale
  • 2 feniculi
  • 1 lămâie
  • 1 linguriţă de piper roşu
  • 1 fir de mărar
  • 1/2 pahar de ulei extravirgin de măsline
  • sare
  • piper negru

 

Mod de preparare:

Bateţi sucul de lămâie strecurat cu sarea, piperul negru şi uleiul de măsline.

Curăţaţi şi spălaţi feniculii, scoţând învelişul tare; tăiaţi-i felii subţiri.

Curăţaţi portocalele întregi, despărţiţi felioarele, amestecaţi-le cu feniculii într-un castron de salată şi aromatizaţi cu jumătate din cantitatea de suc de lămâie.

In sucul de lămâie rămas adăugaţi mărarul tocat nu prea mărunt.

Faceţi grămăjoare de peşte-spadă şi puneţi-le pe un pat de felii de feniculi şi de portocale aşezate intercalat, ca o vârtelniţă.

Asezonaţi cu sucul cu mărar şi serviţi imediat.

Tartar de peşte cu portocală

Tartar de peşte cu portocală

 

Poftă bună!

 

 


poate iti place si:

Tartar de capsune

Tartar de capsune din: coaja de portocala, coaja de lamaie, vin alb, apa, fructoza, seminte de anason si capsune. Ingrediente: coaja rasa fin de la 2 portocale coaja rasa fin de la 1 lamaie 1 lingura cu vin alb sec 10 cl apa 1 lingura cu fructoza (sau 2 linguri cu zahar pudra) 2 seminte […]

 

Tartar de ton cu castravete

Tartar de ton

Tartar de ton din: ton, lamaie verde, ulei de susan, ulei de masline, sos de soia, ghimber, coriandru verde, ardei iute, sare si piper. Ingrediente: 300 g ton 3 buc limete (lamaie verde) o lingura ulei de susan 6 linguri ulei de masline 3 linguri sos de soia o lingura ghimber o legatura coriandru verde […]

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.