Tartar de somon pe pat de avocado din: somon, avocado, castravete, ridiche, chives, lamaie, ulei.
Ingrediente:
150 g somon
1/2 avocado
30 g castravete
germeni de praz
o ridichie tobiko (icre de flying fish)
4 fire chives
o lămâie
ulei de măsline
ulei de susan
sare
piper
Mod de preparare:
Se taie somonul în bucăţi mici, apoi se adaugă sare, piper şi o lingură de ulei de susan.
Avocado se taie în bucăţi asemănătoare cu cele de somon.
Castravetele şi ridichia se taie în felii foarte subţiri.
Peste avocado, ridichi şi castravete se stoarce zeama de la lămâie.
Intr-un inel de bucătărie se aşază patul de avocado, apoi somonul, iar bucăţele de castravete, germenii de praz, ridichie şi se stropeşte cu puţin ulei de măsline.
O reteta de somon tarta cu branza din: file de somon, ceapa, coaj si suc de limette, sare, piper, paine toast, crema de branza cu verdeata, creson si sos de merisoare. Ingrediente: 200 g file de somon 1 ceapa coaja rasa si sucul de la 1/2 limetta 2 linguri ulei sare piper 4 felii paine […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.