Pentru bază, pui toate ingredientele în robotul de bucătărie şi le pasezi cât mai bine, până obţii o masă omogenă.
Intr-o folie pentru minitarte pui o folie alimentară şi 2 linguri din compoziţie.
Nivelezi cu o lingură şi aşezi tartele pe un platou, îndepărtând folia. La fel procedezi cu toată compoziţia.
Pregăteşti crema aşa:
Cureţi avocado şi îl tai cubuleţe, iar banana o tai felii. Peste acestea adaugi mierea, cacaua şi puţină esenţă de vanilie, Pasezi, până obţii o compoziţie cremoasă.
Peste fiecare tartă pui câte o lingură de cremă. Ornezi cu fulgi de cereale.
Tarta cu crema de branza din: biscuiti, unt topit, gelatina, crema de branza, avocado, limeta, fructe de padure. Ingrediente: 250 g biscuiti 100 g unt topit 2 plicuri de gelatina granule 500 g crema de branza dulce 3 linguri zahar pudra 3 fructe de avocado 2 limete 100 g fructe de padure Mod de preparare: […]
Minitarte cu ciocolata din avocado din: biscuiti, unt de cocos, avocado, cacao, vanilie, zahar, portocala, fulgi de zahar. Ingrediente: 400 g biscuiţi digestivi 150 g unt de cocos 2 fructe de avocado 50 g cacao 1 păstaie de vanilie 4 linguri zahăr 1 portocală coaja rasă de la 2 portocale fulgi de zahăr, pentru decor […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.