Tarte cu Ceapa Rosie si Blat Crocant din: aluat de tarta, ceapa rosie, ulei de masline, zahar brun, otet balsamic, sare, piper, branza de capra, rozmarin. Tarta cu ceapă roșie este un preparat tradițional francez cu rădăcini adânci în bucătăria franțuzească. Aromele dulci și caramelizate ale cepei se combină perfect cu textura crocantă a blatului […]
Tarte cu branza si castravete
PrinteazaTarte cu branza si castravete din: aluat foitaj, castravete, branza topita, smantana, ceapa, oua, ulei, sare, piper, busuioc.
- un pachet aluat foitaj
- un castravete
- 8 triunghiuri brânză topită
- 250 ml smântână de gătit
- o ceapă
- 3 ouă
- ulei
- sare
- piper
- busuioc
Mod de preparare:
Ceapa tăiată foarte mărunt si castravetele tăiat rondele fine se pun la călit într-o lingură de ulei.
Se presară cu sare si piper.
Aluatul se decupează pe măsura formelor şi se pun în forme, găurind fundul cu dinţii unei furculiţe.
Se pune câte un triunghi de brânză topită, apoi se toarnă amestec de ouă bătute cu smântână
. Se repartizează şi amestecul de castravete cu ceapă si se dau la cuptor pentru 25 de minute.
Se ornează cu busuioc.
Tarte cu branza si castravete
Tarte cu icre și ouă de prepeliță
Tarte cu icre și ouă de prepeliță din: faina, sare, unt, galbenus, apa, margarina, crema de branza, oua de prepelita, icre de somon, caviar, marar. – 12 porții; pregătire: 25 min.; coacere: 25 min. Ingrediente: pentru aluat: 175 g făină 1 vârf de cuțit de sare 90 g unt 1 gălbenuș 2 linguri apă unt […]
Pofta buna!