Tarte cu branza si conopida din: aluat foitaj, conopidă, caşcaval, smântână, muştar iute, sare, piper.
Ingrediente:
un pachet aluat foitaj
300 g conopidă
100 g caşcaval
3 linguri smântână
o linguriţă muştar iute
sare
piper
Mod de preparare:
Conopida ruptă bucheţele se pune în apă clocotită si sărată. Se lasă 4 minute.
Se întinde aluatul şi’se decupează conform mărimii formelor de copt. Se pune fiecare bucată de aluat în formă, se înţeapă partea de jos si se pune conopida.
Smântână se amestecă bine cu muştarul, sarea si piperul si se repartizează peste conopidă.
Se presară caşcaval si se lasă la cuptor 15-20 de minute.
Tarta cu pui si conopida din: piept de pui, conopida, telemea, smantana, oua, sare, piper. Ingrediente: 1/2 piept de pui o conopidă mică 250 g brânză telemea 250 ml smântână de gătit 3 ouă sare piper Mod de preparare: Conopida se rupe bucheţele care se pun la fiert 5 minute în apă clocotită cu […]
Tarta de casa cu conopida din: conopida, smantana, oua, faina, cascaval, sare, piper, verdeata. Ingrediente: 400 g aluat de foitaj o căpătână mică de conopidă 200 ml smântână de gătit 3 ouă 2 linguri făină 50 g cascaval ras sare piper verdeată, după gust Mod de preparare: Aluatul se taie pătrate care se aşaz:â în […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.
Arata bine tarta