Tarte cu ciuperci si verdeata

Printeaza

Tarte cu ciuperci si verdeata din: aluat fraged, ciuperci, ulei, ceapa, sare, piper, pesmet, ou, verdeata.

Ingrediente:Tarte cu ciuperci si verdeata

Mod de preparare:

Se face un aluat fraged, care se taie rondele. Se tapetează forme mici de tarte, bine unse şi se coc.

După ce s-au copt, se umplu cu o tocăniţă de ciuperci, preparată astfel: ciupercile (din conserve) se scurg, se toacă, se prăjesc în ulei cu ceapă tocată, apoi se fierb înăbuşit până scade zeama pe care au lăsat-o.

Cele proaspete se fierb puţin, ca să se înmoaie, şi apoi, bine scurse, se călesc.

Se amestecă cu sare, piper, pesmet, un ou, verdeaţă. înainte de a fi servite, se pun 10 minute în cuptorul încins.

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.