Tarte cu ciuperci si verdeata
PrinteazaTarte cu ciuperci si verdeata din: aluat fraged, ciuperci, ulei, ceapa, sare, piper, pesmet, ou, verdeata.
- aluat fraged
- ciuperci
- ulei
- ceapa
- sare
- piper
- pesmet
- ou
- verdeata
Mod de preparare:
Se face un aluat fraged, care se taie rondele. Se tapetează forme mici de tarte, bine unse şi se coc.
După ce s-au copt, se umplu cu o tocăniţă de ciuperci, preparată astfel: ciupercile (din conserve) se scurg, se toacă, se prăjesc în ulei cu ceapă tocată, apoi se fierb înăbuşit până scade zeama pe care au lăsat-o.
Cele proaspete se fierb puţin, ca să se înmoaie, şi apoi, bine scurse, se călesc.
Se amestecă cu sare, piper, pesmet, un ou, verdeaţă. înainte de a fi servite, se pun 10 minute în cuptorul încins.
Pofta buna!