Tarte cu branza si smantana

Printeaza

Tarte cu branza si smantana din: praf de copt, faina, zahar, lapte, margarina, branza, smantana, ceapa, sare.

Ingrediente:Tarte cu branza si smantana

  • 150 g margarină
  • 150 ml lapte cald
  • 1 linguriţă sare
  • 1 linguriţă zahăr
  • 1 ou
  • făină cât cuprinde
  • 1 praf de copt

Umplutură:

  • 150 g brânză rasă
  • 1 linguriţă smântână
  • 1 ceapă roşie
  • sare

 

Mod de preparare:

Se freacă margarina cu zahărul, se adaugă praful de copt, oul, sarea şi laptele cald. Se frământă cu făină cât cuprinde, până se obţine o cocă consistentă, dar moale la atingere.

Se întinde foaie subţirică; se decupează cu un pahar mai mare cercuri, care apoi se modelează cu degetele şi se aşază în tava de brioşe, tapetată. Se coc la cuptor, la foc potrivit, 10-15 minute.

Se lasă la răcit.

Se amestecă brânza rasă cu un praf de sare, smântână şi ceapa tocată mărunt. Se umplu tartele, se decorează cu legume tăiate şi măsline.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.