Tarte cu carne

Printeaza

Tarte cu carne

Ingrediente:Tarte cu carne

  • 200 g făină + 1 lingură făină
  • 100 g unt
  • 6 ouă
  • 500 g carne de porc
  • 3-4 felii costiţă afumată
  • 2 cepe
  • 100 ml ulei
  • 2-3 felii de pâine
  • măghiran
  • sare
  • piper

 

Mod preparare tarte:

Amesteci făina cu 2 gălbenuşuri, untul şi un praf de sare, frămânţi aluatul, apoi îl laşi să se odihnească 1 oră.

Il împărţi în 14 bucăţi, pe care le întinzi în forme de tarte unse cu marga­rină şi tapetate cu făină. Le înţepi cu furculiţa şi le dai la cuptor pentru 15 minute.

Pregăteşti în acest timp umplutura: cureţi ceapa, o tai mărunt şi o căleşti în ulei încins.

Treci carnea şi costiţa de două ori prin maşina de tocat şi le adaugi peste ceapă. Le căleşti împreună 20 de minute, dar adaugi din când în când puţină apă.

O iei apoi de pe foc şi amesteci compoziţia cu pâinea înmuiată în apă şi presată bine, măghiran, sare şi piper după gust. Baţi toate albuşurile spumă şi le amesteci cu gălbenuşurile şi 1 lingură de făină.

Pui pe fiecare tartă câte o lingură din compoziţia de carne, apoi o linguriţă din compoziţia de ou.

După ce ai umplut toate tartele, le dai la cuptor pentru 15 minute.

Tarte cu carne

Tarte cu carne

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.