Tarte cu migdale şi cocos

Printeaza

Tarte cu migdale şi cocos

Tarte cu migdale şi cocos

Ingrediente:

  • 400 g brânză de vaci
  • 150 g zahăr
  • 3 ouă
  • esenţă de migdale
  • 50 g migdale
  • 50 g nucă
  • 50 g stafide
  • 100 g fulgi de cocos
  • sare
  • jumătate de linguriţă de praf de copt
  • zahăr vanilinat
  • unt pentru forme
  • fructe confiate
  • scorţişoară

Preparare:

Intr-un castron se amestecă nuca şi migdalele tocate, stafidele şi fulgii de cocos. Brânza de vaci se mixează 5 minute cu ouăle, esenţa de migdale, zahărul, zahărul vanilinat şi sarea.

Se amestecă bine compoziţiile de nuci şi brânză cu praful de copt. Se ung formele de tartă cu unt şi se toairnă crema. Se coc timp de 20-30 de minute la foc mediu. Sunt gata când, dacă introducem o scobitoare în mijlocul tartelor, nu rămâne compoziţie pe ea.

Se lasă să se răcească, se scot din forme şi se servesc sau se pot lăsa să se răcească complet şi apoi se servesc.

Tarte cu migdale şi cocos

Tarte cu migdale şi cocos.jpg

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Foarte bune aceste tarte cu migdale. Imi plac migdalele.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.