Tarte cu sunca si mozzarella

Printeaza

O reteta gustoasa de tarte cu: bacon, mozzarella, unt, chimen, sare, smantana, faina, rosii cherry, busuioc, cimbru, pesmet, patrunjel.

Ingrediente aluat:Tarte cu sunca si mozzarella

  • 200 g unt
  • o linguriţă chimen
  • un praf sare
  • 4 linguri smântână sau iaurt
  • 300 g făina

Ingrediente umplutura:

  • 4-6 rosii cherry
  • 300 g bacon
  • 300 g mozzarella
  • busuioc proaspăt
  • cimbru uscat şi măcinat
  • pesmet
  • pătrunjel

Mod de preparare:

Se cerne făina, se adaugă untul, chimenul, sarea, piperul şi smântână sau iaurtul. Se obţine un aluat.

 Se tapetează formele cu pesmet. Se taie roşiile feliuţe, se rade brânza mozzarella, iar baconul se taie fâşii şi se căleşte în sucul propriu. Se lasă să se răcorească.

Se porţionează aluatul şi se aşază în forme. Se pun baco­nul, mozzarella şi caşcavalul ras, se ornează cu feliuţe de roşii şi se baga in cuptor. Dupa ce s-au facut, se servesc cu patrunjel.

Tarte cu sunca si mozzarella

Tarte cu sunca si mozzarella

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.