Tarte cu ton, spanac si maioneza
PrinteazaTarte cu ton, spanac si maioneza din: conserve cu ton, ceapă, frunze de spanac, sare, piper, oua, mioneza, patrunjel.
Ingrediente:
- 2 x 175 g conserve cu ton, scurse
- 1 ceapă tăiată mărunt
- 2 linguri cu frunze de spanac tocate
- sare şi piper
- 6 ouă bătute
- 60 g maioneză
- pătrunjel proaspăt
Mod de preparare:
Preîncălzeşte cuptorul la 180°C. Unge cu ulei 4-6 vase term’orezistente mici. Amestecă tonul cu ceapa, spanacul şi condimentează cu sare şi piper după gust. împarte compoziţia între cele 4-6 boluri.
Amestecă ouăle cu maioneza şi toarnă peste ton. Coace tartele timp de 20 minute sau până s-au rumenit suficient. Decorează cu pătrunjel proaspăt.
Tarte cu ton, spanac si maioneza
Pofta buna!