Tarte cu ton, spanac si maioneza

Printeaza

Tarte cu ton, spanac si maioneza din: conserve cu ton, ceapă, frunze de spanac, sare, piper, oua, mioneza, patrunjel.

Tarte_cu_ton_spanac_si_mioneza

Ingrediente:

  • 2 x 175 g conserve cu ton, scurse
  • 1 ceapă tăiată mărunt
  • 2 linguri cu frunze de spanac tocate
  • sare şi piper
  • 6 ouă bătute
  • 60 g maioneză
  • pătrunjel proaspăt

Mod de preparare:

Preîncălzeşte cuptorul la 180°C. Unge cu ulei 4-6 vase term’orezistente mici. Amestecă tonul cu ceapa, spanacul şi condimentează cu sare şi piper după gust. împarte compoziţia între cele 4-6 boluri.

Amestecă ouăle cu maioneza şi toarnă peste ton. Coace tartele timp de 20 minute sau până s-au rumenit suficient. Decorează cu pătrunjel proaspăt.

Tarte cu ton, spanac si maioneza

Tarte_cu_ton_spanac_si_mioneza

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.