Tarte din ciuperci cu branza

Printeaza

Tarte din ciuperci cu branza din: ciuperci, branza desarata, iaurt degresat, ceapa, masline si cascaval.

 

Ingrediente:Tarte din ciuperci cu branza

  • 8-10 ciuperci
  • 200 g brânză desărată
  • 8 linguri cu iaurt degresat
  • 1/2 ceapă
  • 100 masline desarate
  • 3 felii de cascaval

 

Mod de preparare:

Spală bine ciupercile, îndepărtează-le codiţa, apoi aşază deasupra cubuleţe de brânză. Pune în fiecare ciupercă o linguriţă cu iaurt, din nou cubuleţe de brânză şi bastonaşe de caşcaval.

La final, repartizează uniform rondele de ceapă roşie şi rondele de măsline. Presară puţin busuioc uscat şi aşază-le într-un vas termorezistent.

Coace la cuptor, la foc moderat, 20 de minute.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.