Tarte inimioare

Printeaza

Tarte inimioare din: aluat, branza crema de capra, ardei copti, usturoi, rosii, busuioc, sare, piper, ulei, ou.

Ingrediente:Tarte inimioare

  • 2×230 g aluat foitaj
  • 150 g brânză-cremă de capră, tăiată în felii
  • 6 ardei copţi, roşii, mari
  • 1 căţel de usturoi curăţat şi tăiat mărunt
  • 4 roşii cherry, feliate
  • 1 lingură cu frunze proaspete de busuioc
  • sare
  • piper negru măcinat
  • 2 linguri cu ulei de măsline
  • 1 ou mediu, bătut
  • 2 tăvi tapetate cu hârtie de copt
  • 2 forme de inimioare de 1,5 cm şi 6 cm, pentru a decupa aluatul

 

Mod de preparare:

Incălzeşte cuptorul la 200°C. întinde aluatul pe o suprafaţă de lucru presărată cu făină şi decupează 12 inimioare, cu forma mai mare. Presează forma mică în centrul inimioarelor pentru a face un chenar. Crestează foarte uşor chenarul cu cuţitul.

Pune felii de brânză pe fiecare inimioară. Taie în două ardeii copţi, în aşa fel încât să-i întinzi şi să-i decupezi cu forma mică.

Aşază ardeii deasupra tartelor. Presară usturoiul, o felie de roşie şi câteva frunze de busuioc. Asezonează şi stropeşte cu ulei. Unge marginile aluatului cu ou bătut.

Coace tartele timp de 15-20 de minute, până când aluatul devine auriu.

Serveşte-le calde sau reci.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.