Lapti pane din: lapte de crap, faina, oua, pesmet, sare, piper, patrunjel, unt. Poate te intereseaza si Lapţi de crap fripţi Ingrediente: 500 g lapţi crap 2 linguri făină 2 ouă 200 g pesmet sau mălai de porumb sare piper pătrunjel 100 g unt Mod de preparare: Se crapă peştele pe burtă (dar cel […]
Tarte cu lapţi de peşte
PrinteazaTarte cu lapţi de peşte din: aluat, lapte de peste, ulei, sare, piper, aspic, raci.
- aluat franţuzesc
- lapţi
- ulei
- sare
- piper
- aspic
- raci
Mod de preparare:
Lapţii de peşte se înăbuşă în ulei, apoi se trec prin sită şi se potrivesc de sare şi de piper.
Se umplu tartele cu lapţi de peşte, se decorează deasupra cu cozi de raci.
Se glasează cu aspic.
Pofta buna!
poate iti place si:
Lapti pane
Tarte cu peste
Tarte cu peste din: file de peste, verdeturi, costita, sare, piper, ghimbir, oua, paine, ulei, lamaie, sos de prune. Ingrediente: 500 g file de peşte (congelat) 100 g amestec de ceapă şi usturoi (congelat) 1 pachet de verdeţuri de Provence (congelat) 100 g costiţă cuburi sare piper praf de ghimbir si muştar 2-3 ouă 1 […]
Tarte cu pastă de peşte
Tarte cu pastă de peşte Ingrediente: aluat franţuzesc pastă de peşte raci aspic sau maioneză Mod de preparare: Se prepară aluatul cu care se îmbracă interiorul formelor speciale de tarte. Foaia de aluat din interiorul formei se apasă.cu degetul şi se potriveşte ca să fie subţire şi uniformă. Se taie marginile ca să nu […]
Pofta buna!