Andive Umplute cu Somon Fumé din: frunze de andive, somon, branza de capra, smantana, marar, ceapa verde, sare, piper, marar, lamaie. Descoperă eleganța și rafinamentul unui aperitiv care va aduce un plus de stil și gust oricărei mese. Această rețetă combină textura crocantă a andivelor cu savoarea delicată a somonului fumé, îmbogățită de cremozitatea brânzei […]
Tarte cu piure de mazare si rosii
PrinteazaTarte cu piure de mazare si rosii din: făină, sare, praf de copt, apa calda, ulei, mazare, ulei, ceapa, piper, rosii.
Ingrediente:
- 500 g făină
- sare
- 1 linguriţă praf de copt
- 200 ml apă caldă
- 200 ml ulei
Pentru umplutură:
- 500 g mazăre
- 4 linguri ulei
- 1 ceapă
- sare piper
- 3-4 roşii
Mod de preparare:
Fierbi mazărea în apă cu sare şi o scurgi, păstrând 1/2 de cană de zeamă. Căleşti ceapa tocată în ulei, iar când a devenit sticloasă adaugi mazărea şi torni zeama.
Laşi să clocotească 2-3 minute, dai deoparte şi, după ce s-a răcorit, pasezi mazărea. Asezonezi piureul cu sare şi piper după gust.
Pui toate ingredientele pentru aluat într-o ca- serolă cu capac şi agiţi până observi că aluatul a început să se omogenizeze.
Presari făină pe suprafaţa de luau, răstomi aluatul şi-l frămânţi până nu se mai ţine de degete, apoi îl aşezi în forme, inclusiv pe margini.
Torni piureul de mazăre şi aşezi roşii tăiate felii. Dai tartele la cuptor până se rumenesc.
Tarte cu piure de mazare si rosii
Pofta buna!
Pulled Pork cu Sos Balsamic și Smochine Uscate
Pulled Pork cu Sos Balsamic și Smochine Uscate din: carne de porc, sare, piper, ulei de masline, otet balsamic, smochine uscate, usturoi, miere, rozmarin, chifle. Această rețetă reprezintă un echilibru perfect între dulce și acru, aducând pe masă o explozie de gusturi care va impresiona orice gurmand. Servit cu un sos balsamic redus și smochine […]