Tarte rustice de cartofi

Printeaza

Tarte rustice de cartofi din: cartofi, unt, slanina, sare, piper, ierburi, mozzarella.

Ingrediente:Tarte_rustice_de_cartofi

  • 200 g cartofi
  • 30 g unt
  • 75 g creme fraîche
  • 50 g şlănină
  • sare
  • piper proaspăt măcinat
  • ierburi aromatice de Provence
  • 250 g mozzarella

 

Mod de preparare:

Cartofii se spală şi se fierb în coajă circa 20 de minute. După aceea, se scurg, se curăţă de coajă, se zdrobesc şi se trec printr-o strecurătoare.

Piureul de cartofi se amestecă cu untul şi cu creme fraîche. Slănina se taie cubuleţe şi se înglobează în compoziţie, care se condimentează apoi cu sare, piper şi ierburi de Provence.

Tarte rustice de cartofi

Tarte_rustice_de_cartofi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.