Tarta cu spanac si sunca din: faina, unt, smantana, sunca, ulei, usturoi, ceapa, oua, cascaval, sare, piper. Ingrediente: Aluatul de tartă 300 g făină 200 g unt 1 gălbenuş 2 linguri smântână sare Umplutură: 200 g şunculiţă ţărănească 1 lingură ulei 1 legătură ceapă verde 2 căţei de usturoi 250 g spanac proaspăt 6 ouă […]
Tarte cu sunca si patrunjel
PrinteazaTarte cu sunca si patrunjel din: ou, lapte batut, unt topit, faina, praf de copt, patrunjel, sare, piper, masline, salam, sunca
- 1 ou
- 265 ml lapte bătut
- 30 g unt topit
- 250 g făină
- 1/2 plic praf de copt
- 4 linguri pătrunjel tocat
- sare, piper
- 150 g măsline verzi fără sâmburi sau umplute cu anchoa sau ardei gras
- 8 felii salam sau şuncă
Mod de preparare:
Se bate oul cu lapte bătut şi unt. Se adaugă făina amestecată cu praf de copt, apoi pătrunjel, sare, piper şi măsline.
Se încinge cuptorul la 170 °C. Formele mici de silicon pentru tarte se tapetează cu câte o felie de şuncă sau salam şi se aşază deasupra aluatul de brioşe preparat.
Se coc brioşele la cuptorul pregătit, timp de 20-25 de minute. Se pot servi calde sau reci.
Tarte cu sunca si patrunjel
Pofta buna!
poate iti place si:
Tarta cu sunca si ceapa verde
Tarta cu sunca si ceapa verde din: faina, unt, oua, sare, sunca, ceapa, smantana, sare, piper. Ingrediente: Pentru aluat: 300 g făină 150 g unt un gălbenuş • 4 linguri apă rece 1/2 linguriţă sare Pentru umplutură: 2 legături ceapă verde un ou 200 ml smântână 250 g şuncă sare piper Pentru garnitură: 4 ouă […]
Tarta cu sunca, branza si rucola
Tarta cu sunca, branza si rucola din: foitaj, brânză de vaci, roşii deshidratate, şuncă de Praga, rucola. Ingrediente: 350 g foitaj 300 g brânză de vaci 75 g roşii deshidratate, păstrează uleiul deoparte 8 felii de şuncă de Praga 1 mână de rucola Mod de preparare: Incinge cuptorul la semnul 6/200° C şi întinde foitajul pe suprafaţa […]
Pofta buna!