Tartelete cu brânză si cimbru
PrinteazaTartelete cu brânză si cimbru din: aluat pentru foitaj, cimbru verde, branza mozzarella, branza brie, rosii, smantana, ou, sare, piper.
- 1 pachet aluat pentru foitaj
- 2 crengute cimbru verde
- 100 g branza mozzarella
- 100 g branza brie
- 1 rosie mare sau 3-4 rosii cherry
- 100 g smantana
- 1 ou
- sare
- piper
Mod de preparare:
Tapetezi cu aluat pentru foitaj forme mici, de tarte. Ungi aluatul cu gălbenuş şi presari în| fiecare formă câte 1 vârf de cuţit cimbru mărunţit, sare şi piper după gust.
Repartizezi în mod egal cubuleţele de brie şi mozzarella, acoperi cu rondele de roşii, apoi cu un strat de smântână şi razi deasupra caşcaval.
Introduci vasul în cuptorul cald, la foc iute 10 minute, după care reduci focul la mediu şi continui coacerea 10 minute. Le serveşti calde.
Tartelete cu brânză si cimbru
Pofta buna!