Tartelete cu pui

Printeaza

Tartelete cu pui

Ingrediente:Tartelete cu pui

  • 18 tartelete din foitaj coapte
  • 1 pui mare
  • 3 ouă
  • 1 1/2 lingură făină
  • sare
  • 1 ceapă
  • 150 g friscă lichidă
  • Maggi
  • 80 g unt

 

Mod de preparare:

Puiul se fierbe în apă cu sare, cu carnea de la piept scoasă care nu se fierbe.

Se scoate, se dă la rece şi cu zeama se face un sos alb cu unt, făină, 80 g frişcă lichidă şi sare.

Copanele şi restul de pui fiert se taie şise amestecă cu sosul alb.

Pieptul crud de la pui se pisează şi se pun sare, 70 g frişcă lichidă, 3 gălbenuşuri şi albuşurlie bătute spumă şi se amestecă cu carnea pisată.

Această compoziţie se pune cu o linguriţă în tarte si se dau la cuptor, circa 15 minute.

Dacă a mai rămas sos alb se serveşte separat.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.