Tartelete simple – reţeta de bază

Printeaza

Tartelete simple –  reţeta de bază

Mod de preparare:

Se ung cu unt subţire 18-20 forme de savarine mici.

Se ponsează (tapetează) cu foitaj (aluat franţuzesc), se umplu cu fasole boabe se aşază pe o tavă şi se coace la cuptor moderat.

Cînd s-au rumenit se elimină fasolea din tarte care nu a avut decît rolul de a menţine forma adîncită a tartei.

Tartelete simple - reţeta de bază

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.