Tartine cu ansoa si capere
PrinteazaTartine cu ansoa si capere din: ansoa, broccoli, usturoi, spanac, oua, capere, cartofi, smantana, otet balsamic, sare, piper.
- 1 borcănel de anşoa în ulei
- 200 g broccoli
- 2 căţei de usturoi
- 100 g spanac
- 4 ouă
- capere
- 2 cartofi
- 100 g smântână
- oţet balsamic
- sare şi piper
- sos de soia
- pâine prăjită
Mod de preparare:
Se fierb în apă cu sare cartofii decojiţi. Separat se fierb broccoli şi spanacul, se scurg, se pasează cu cartofii şi se lasă să se răcească.
Se adaugă smântână, se condimentează, se adaugă usturoiul pisat şi se mixează; se dă la rece 30 de minute. Se ung feliile de pâine cu un strat de cremă, se presară capere tocate.
Deasupra se aşază fileuri de anşoa.
Pofta buna!