Tartine cu sunca si mozzarella din: sunca, cascaval, castraveti, mozzarella, rosii, unt, maioneza, busuioc. Ingrediente: 2 chifle 4 felii de şuncă presată 4 felii de caşcaval 2 castraveţi muraţi 4 felii de mozzarella 2 roşii mari 50 g unt 4 linguriţe cu maioneză busuioc uscat Mod de preparare: Taie chiflele în jumătate. Unge fiecare […]
Tartine aromate cu ansoa
PrinteazaTartine aromate cu ansoa din: ansoa marinat, rosii, chifle, piper, boia.
- 200 g anșoa marinat
- 2 roșii
- 2 chifle
- piper
- boia de ardei dulce
Mod de preparare:
Se taie chiflele pe jumătate, pe lung și se prăjesc. Se taie roșiile rondele groase de 1cm. Se scot bucățile de anșoa din marinată și se tamponează cu un șervețel, pentru a nu fi foarte suculente.
Se pun rondelele de roșie pe pâinea prăjită, se adaugă bucăți de anșoa și se prind în scobitori.
Se presară cu piper și boia de ardei dulce si se servesc.
Pofta buna!
Poate iti place si:
Tartine cu ansoa si capere
Tartine cu ansoa si capere din: ansoa, broccoli, usturoi, spanac, oua, capere, cartofi, smantana, otet balsamic, sare, piper. Ingrediente: 1 borcănel de anşoa în ulei 200 g broccoli 2 căţei de usturoi 100 g spanac 4 ouă capere 2 cartofi 100 g smântână oţet balsamic sare şi piper sos de soia pâine prăjită Mod […]