Tartine cu avocado, ansoa si busuioc

Printeaza

Tartine cu avocado, ansoa si busuioc din: avocado, rosii, usturoi, ansoa marinat, ulei de masline, busuioc.

 

Ingrediente:

  • 1 fructe avocado
  • 2 rosii
  • 4 catei de usturoi
  • 1 bagheta
  • 200 g ansoa marinat
  • ulei de masline
  • busuioc proaspat

 

Mod de preparare:

Decojim fructul de avocado, îl tăiem pe jumătate şi scoatem sâmburele.

Zdrobim fructul cu o furculiţă şi adăugăm usturoiul pisat, 3-4 frunze de busuioc tocate şi câteva picături de ulei de măsline.

Amestecăm energic.

Feliem bagheta şi prăjim feliile pe grătar sau pe o plitj pusă direct pe flacăra aragazului.

Punem cremă de avocado pe fiecare felie şi adăugăm bucăţi de anşoa şi cubuleţe de roşie.

Ornăm cu frunze de busuioc.

 

Tartine cu avocado, ansoa si busuioc

Tartine_cu_avocado_ansoa_si_busuioc

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.