Tartine cu branza si hrean din: ouă, brânzică de casă, hrean ras, ceapă verde, pâine neagră, sare, piper.
Ingrediente:
8 ouă
200 g brânzică de casă
1 lingură hrean ras
2 linguri ceapă verde tocată
8 felii pâine neagră
sare, piper
Mod de preparare:
Se pune apă la fiert într-o oală şi se fierb ouăle timp de fix 5 ’/a min. Se trec apoi ouăle fierte prin jet de apă rece, se decojesc cu grijă şi-se pun deoparte.
Se amestecă brânzica de casă împreună cu rondelele de ceapă verde şi cu hreanul; se sărează şi se piperează după gust.
Se repartizează compoziţia de brânză pe feliile de pâine neagră şi se aşază deasupra jumătăţi de ouă fierte; se servesc la micul dejun.
Tartine cu oua si gulii din: oua, franzela, gulii, salata verde, ceapa, mustar, smantana, ulei, sare. Ingrediente: 5 ouă fierte 1 franzelă neagră 2 gulii 1 salată verde 2 fire de ceapă 1 lingură de muştar 1 lingură de smântână ulei sare Mod de preparare: Pune gălbenuşurile într-un bol şi freacă-le cu muştar şi ulei […]
Tartine cu unt si cotlet din: unt, paine neagra, cotlet, piper rosu, coriandru boabe, chimen, ienibahar, sare. Ingrediente: 30 g de pâine neagră 8 g unt 30 g cotlet copt 2 linguri de piper roşu 2 linguri de coriandru boabe 1 linguriţă de chimen 1 lingură de ienibahar boabe 1/2 linguriţă de sare de mare, […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.