Tartine cu branza de vaca
PrinteazaTartine cu branza de vaca din: felii de franzela, branza de vaci, smantana, unt, ceapa, marar, patrunjel, sare, chimen si boia.
- 12 felii de franzelă
- 250 g brânză de vaci
- 2 linguri cu smântână
- 120 g unt
- 1 ceapă potrivit de mare
- mărar şi pătrunjel verde tocate fin
- sare
- chimen
- boia
Mod de preparare:
Intr-un castron, frecaţi untul spumă, combinaţi-l cu brânza de vaci, ceapa tocată mărunt şi verdeţurile.
După gust, puneţi în preparat: chimen, boia, sare şi smântână.
Omogenizaţi foarte bine amestecul cu pasta obţinută, ungeţi feliile de pâine, fără coajă şi tăiate în diverse forme.
Tartine cu branza de vaca
Pofta buna!
Incoming search terms:
- https://www restaurantedelux ro/tartine-branza-vaca html