Tarta cu rosii si branza brie din: sparanghel, rosii, branza, oregano, ulei. Ingrediente: 12 suliţe de sparanghel, curăţate 425 g aluat foitaj 4-6 roşii coapte 300 g brie, tăiata în felii subţiri câteva crenguţe proaspete de oregano ulei, pentru stropit Mod de preparare: Preîncălzeşte cuptorul la 200°C. Fierbe sparanghelul în apă fiartă timp de […]
Tartine cu branza de vaci
PrinteazaTartine cu branza de vaci din: covrigei cu susan, branza de vaci, unt, smantana, marar, sare.
- 1 pachet de covrigei cu susan
- 100 g branza de vaci
- 1 lingura unt
- 1 lingura smantana
- 1/2 legatura marar
- sare
Mod de preparare:
Freci branza cu untul, smantana si un praf de sare. Dupa aceea adaugi mararul spalat si tocat marunt.
Pe un covrigel pui o jumătate de lingurita de branza si aşezi al doilea covrigel, o alta jumatate de lingurita de compozitie cu branza si, la urma, acoperi cu un alt covrigel.
Pe un platou asezi cateva frunze de salata spălate si zvantate bine, peste care pui tartinele.
Datorita brânzei, covrigeii se vor inmuia, devenind cel mai delicios aperitiv.
Pofta buna!
poate iti place si:
Tarta cu rosii si branza brie
Tarta cu pere si branza
Tarta cu pere si branza din: faina, drojdie, sare, pere, mozzarella, gorgonzola, cascaval, salvie, ameste provensal. unt. Ingrediente: Pentru blat: 500 g făină 1 pachet cu drojdie uscată sare Pentru tarta: 2 pere mari 100 g mozzarella 100 g brânză gorgonzola 100 g caşcaval de vacă salvie uscată 1 linguriţă cu amestec provensal 2 linguri […]
Tarta cu branza si zmeura
Tarta cu branza si zmeura din: faina, zahar, unt, sare, oua, branza, gris, zmeura, lamaie. Ingrediente: Pentru blat: 400 g făină 2 linguri zahăr 4 linguri apă rece 200 g unt 1 praf de sare Pentru cremă: 500 g brânză de vaci dulce 2 ouă 6 linguri zahăr 2 linguri gris 150 g zmeură 2 […]
Pofta buna!