Tartine cu carne tocata, creveti si ceapa verde
PrinteazaTartine cu carne tocata, creveti si ceapa verde din: carne porc tocată, crevete decorticate, ceapă verde, coriandru, praf usturoi, piper, praf de glutamat de sodiu, ulei vegetal, sos iute, pâine toast.
- 1/2 cană carne porc tocată
- 1/2 cană crevete decorticate
- 1 linguriţă ceapă verde şi coriandru
- 1 linguriţă praf usturoi
- 1/4 linguriţă piper
- 1 praf de glutamat de sodiu
- 1 cană ulei vegetal
- 2 linguriţe sos iute
- pâine toast
Mod de preparare:
Intr-un vas se mixează carnea de porc cu crevetele, ceapa verde, coriandru, usturoi, piper, glutamat şi ou. Se taie pâinea îu forma dorită şi se unge cu amestecul obţinut anterior.
Se prăjeşte două-trei minute în ulei bine încins înainte şi se lasă să se scurgă bine pe un şerveţel. Se serveşte cu sos dulce-acrişor.
Pofta buna!
Bune tartinele astea!